Šport > Nogomet
1 ogledov

Maribor za finale s Celjem

Mariborčani (na fotografiji desno Marcos Tavares) so na domači tekmi proti Rudar Žurnal24 main
Na sedežu NZS so izžrebali polfinalna para pokala Hervis. Kroglice so odločile, da se bosta v prvem paru pomerila Nafta in Domžale, v drugem pa Maribor in CM Celje.
Prvi tekmi bosta v sredo, 14. aprila, povratni pa teden dni pozneje. Finale bo 8. maja v Mariboru.
Slednja se lahko že pohvalita s pokalno lovoriko. "Od treh možnih tekmecev smo pač izvlekli enega. Če hočeš osvojiti pokal, moraš premagati vsakega nasprotnika. Žreb nam je namenil Celje in proti njemu bomo pač igrali in ga poskušali izločiti," pravi direktor Maribora Bojan Ban.


Predstavnik Celjanov Borut Arlič pa meni: "Čeprav naša ekipa po lanskih turbulentnih dogodkih v klubu v tej sezoni ni imela izrazitih tekmovalnih ciljev, bo polfinale kljub temu zagotovo zelo zanimiv. Uvrstili smo se med štiri, zdaj pa bomo dali vse od sebe, da se prebijemo v finale in poskušamo osvojiti pokalno tekmovanje." Maribor je v četrtfinalu premagal drugoligaša Triglav Gorenjsko, Celje pa Rudarja iz Velenja.

Pokal Hervis, polfinalna para:

Nafta – Domžale
Maribor – CM Celje

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.