Šport > Nogomet
122 ogledov

Legendarni Xavi razočaral navijače Barcelone

xavi Epa
Xavi je utišal govorice o prihodu v Barcelono.

Legendarni nekdanji vezist Barcelone Xavi Hernandez je podaljšal pogodbo s katarskim Al-Saddom in bo njegov trener še vsaj dve leti. S tem je končal namigovanja, da bo 41-letni nekdanji vezist po koncu sezone prevzel krmilo Barcelone. Katarci so s Xavijem podaljšali sodelovanje do leta 2023.

Xavija se je omenjalo kot možnega novega trenerja Barcelone, kjer bi zamenjal Ronalda Koemana, vendar je takšna ugibanja kategorično zanikal.

"Z Al-Saddom imam pogodbo za dve sezoni in spoštujem to pogodbo ter spoštujem tudi uradne metode pogajanj med vsemi stranmi," je dejal v klubski izjavi.

"Skupaj smo dosegli veliko, dosegali zadetke, zmagali na tekmah in skupaj osvajali lovorike in vsi smo zelo ponosni na ta uspeh. Tovrstna podpora je najboljše, kar lahko dobi kateri koli trener. Imam vse, kar bi si lahko želel, in ponosen sem, da bom še dve sezoni sodeloval z Al-Saddom," je dodal.

Z Al-Saddom je letos osvojil dvojno krono, naslov državnega prvaka in pokalnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice