Šport > Nogomet
47300 ogledov

Končan eden večjih zvezdniških zakonov

Iker Casillas Profimedia
Konec ljubezni.

Po več kot petih letih se je končal zakon legendarnega vratarja madridskega Reala in španske reprezentance Ikerja Casillasa in novinarke Sare Carbonero. Par je veliko pozornost v Španiji vzbudil sicer že po finalni tekmi svetovnega prvenstva leta 2010, ko je zdaj 37-letna novinarka opravljala intervju s takrat novopečenim svetovnim prvakom, Casillas pa jo je poljubil sredi prenosa v živo. 

Njuna zveza je trajala več kot deset let, prestala pa tudi infarkt nogometnega zvezdnika in rak pri Carbonerovi. Španski mediji so se zdaj razpisali o podrobnostih ločitve. Ni sicer še znano, kako bo razdeljeno skupno imetje, ki ga ocenjujejo na več kot 350 milijonov evrov, otroka pa sta že dodeljena materi. 

Sedemletni Martin in tri leta mlajši Lucas bosta tako ostala z Carbonerovo, 39-letni Casillas pa bo živel v stanovanju, ki si ga je lani kupil v Madridu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice