Šport > Nogomet
8 ogledov

Kmetec do februarja brez nogometa?

Žurnal24 main
V telesu Marka Kmetca so za to pristojni organi že aprila našli efedrin, zdaj pa je znan epilog: v najslabšem primeru bo ta izkušeni napadalec počival do februarja prihodnje leto.
 

Preberite še ...

Kmetec je jemal številna zdravila

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Jernej Klarič je danes sporočil sklep v zvezi z disciplinskim postopkom proti nogometašu ptujske Drave Marku Kmetcu. Slednji je bil 26. aprila letos na tekmi 30. kroga Prve Lige Telekom Slovenije v Ljubljani proti Interblocku pozitiven na dopinškem testu in tako devet mesecev ne bo smel nastopati. Nacionalna protidopinška komisija pri olimpijskem komiteju Slovenije je v odvzetem vzorcu našla efedrin. Kmetcu je čas prepovedi že začel teči z dnem suspenza 16. maja 2008, torej bo na zelenice spet lahko stopil februarja prihodnje leto.

"Trenutno čakam na pošto s pisnim potrdilom o disciplinskem postopku. Ko jo bom prejel, se bom odločil, kako in kaj naprej. V najslabšem primeru bom pač počakal do februarja, ko se mi prepoved izteče. Glede kluba ni nič novega – čakal sem na odločitev disciplinskega sodnika. O tem, kaj bom storil, se bom odločil v naslednjih dneh," je za zurnal24.si povedal Marko Kmetec.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.