Šport > Nogomet
17 ogledov

Izgredi škotskih navijačev v Barceloni

Podivjani navijači Žurnal24 main
Sedemsto škotskih navijačev je pred obračunom lige prvakov med Barcelono in Glasgow Rangersi v katalonski prestolnici poskrbelo za navijaški izgred. Trije so bili ranjeni.

Kakšnih sedemsto Škotov je v noči na sredo razgrajalo po tej španski metropoli, se pretepalo pretežno med seboj in se obmetavalo s steklenicami in drugimi predmeti, je v sredo sporočila španska policija. Trije navijači so bili ranjeni. Policija tokrat ni priprla nobenega od navijačev, posledica je bila le zaprtje večjega števila gostiln in barov na sloviti ulici Las Ramblas v središču mesta. Sicer pa je španska policija na prihod Škotov dobro pripravljena. Dvoboj je uvrščen med tekme z visokim tveganjem. Oblasti menijo, da je na ogled tekme pripotovalo kar kakšnih 20.000 škotskih navijačev, ki pa jim je na voljo le 6000 vstopnic. Prav zato je policija močno okrepila svoje vrste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.