Šport > Nogomet
8534 ogledov

Ibrahimović razjasnil vse dvome: "Jaz sem šef in vsi delajo zame!"

Ibrahimović Epa
Zlatan Ibrahimović je spregovoril o tem, kakšna je njegova nova vloga v moštvu AC Milan.

Nekdanji vrhunski nogometni napadalec Zlatan Ibrahimović ni potreboval dolgo, da se je odzval na očitke Zvonimirja Bobana, ki se je v nedavnem intervjuju za Gazzetto dello Sport spraševal, kakšna je trenutno Švedova vloga v Milanu.

Ibrahimović je lanskem po slovesu od nogometnih zelenic prevzel svetovalno vlogo v strokovnem kadru italijanskega prvoligaša, katerega član je bil letih 2010-2012 in ponovno od leta 2020 do 2023. Prvo sezono v prestolnici Lombardije je odigral še kot posojeni nogometaš Barcelone.

smrt navijača Liverpoola v Milanu Liga prvakov Šport Navijač Liverpoola umrl pred gostovanjem v Milanu

S prevzemom nove vloge je zaplaval v funkcionarske vode, vendar pa marsikomu ni povsem jasno, kakše so njegove zadolžitve in odgovornostni v Milanu. Na to je v pogovoru za Gazzetto opozoril nekdanji športni direktor kluba Boban.

"Zlatan je genij in do konca življenja mu bom hvaležen, ker se je iz ljubezni do Milana vrnil sem in s tem močno zaznamoval nedavno zgodovino tega kluba. Moram pa povedati, da ne razumem, kaj pravzapravpočne, kakšne so njegove odgovornosti ali kompetencnce, na podlagi katerih ga bomo sodili. Upam, da jim sam dobro razume, ker na koncu bo on tisti, ki bo moral odgovarjati," je dejal Boban.

Dinamo Bayern Nikoli videno Šport Celotna Hrvaška v totalnem šoku po tem, kar se je zgodilo v Nemčiji

Ibrahimović se je na pomisleke hrvaške nogomente legende odzval pred začetkom obračuna lige prvakov med Milanom in Liverpoolom, ki ga je s 3:1 dobil slednji.

"Ko lev odide, se mucki zberejo, ko se lev vrne, se mucki razbežijo. Preveč je govoričenja, jaz pa sem osredotočen samo na delo. Moja vloga? Povsem preprosto: Jaz odločam, sem šef in vsi drugi delajo zame," je bil jasen 42-letnik.

Ibrahimović | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:24 18.september 2024.

    No zdaj vsaj vemo, da je za včerajšnji prepričljiv poraz Milana proti Liverpoolu odgovoren Zlatan Ibrahimović...