Šport > Nogomet
1684 ogledov

Cityjeva zvezdnika izpustila pokal in ga razbila

manchester city youtube
Posnetek, ki je odmeval.

Pri Manchester Cityju so se po treh osvojenih lovorikah v tej sezoni odločili nogometno javnost razgreti tudi po koncu prvenstva. V ta namen so izvedli potegavščino, ki je hitro zakrožila po socialnih medijih.

Žrtev šale so bili tudi nekateri navijači sinjemodrega kluba, ki so na svoj rojstni dan dobili povabilo, da se nekaj časa ob pokalu podružijo z zvezdnikoma Sergiom Agüerom in Kevinom de Bruyneom. Slednja sta sodelovala v potegavščini in pokal, ki je bil replika lovorike za zmagovalca Premier League, namerno spustila iz svojih rok, po nekaj metrih pa se je razbil na tleh. Zbrani privrženci kluba so bili šokirani, še toliko bolj pa, ko sta jih nogometaša obsodila, da so za 'nesrečo' krivi s prerivanjem.

"Nič ne bo s parado," so ugotavljali zgroženi navijači. 

Kasneje sta nogometaša na plano prinesla pravi pokal in pomirila skupino privržencev kluba. 'Incident' so sicer omenili številni angleški mediji, nekateri navijači dugih klubov pa so vse skupaj pospremili z besedami: "Umeten pokal za umetne navijače." 

Manchester City FA Cup FA Cup Šport Manchester City do angleškega trojčka

Manchester City je v tej sezoni sicer kot prvi angleški klub osvojil trojno domačo lovoriko: prvenstvo, FA pokal in ligaški pokal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice