Šport > Nogomet
7 ogledov

Celjani vendarle do denarja

Celjani so se veselili visoke zmage v Domžalah. (Foto: Aleš Fevžer) Žurnal24 main
Po vseh mogočih ponižanjih, ki so jih morali prestajati nogometaši MIK CM Celja, se vendarle zdi, da se je nad Areno Petrol zasvetila zarja upanja. Vodstvo kluba in igralci dosegli dogovor.
 

Preberite še ...

Igralci nimajo za preživetje
Celjski primer za zdaj osamljen

Vodstvo nogometnega kluba MIK CM Celje je z igralci uspelo uskladiti anekse k pogodbam, enajst igralcev pa je omenjeni dodatek k pogodbi doslej tudi podpisalo. "Z igralci smo uskladili aneks k pogodbi. Vsi, ki so dokument podpisali, so prejeli plačo za januar v skladu s podpisanimi aneksi. Mislimo, da smo s tem naredili pomemben korak naprej, pričakujemo pa, da bo dokument podpisalo približno 80 odstotkov nogometašev," je dejal direktor kluba Božo Šola. Celjske nogometaše v soboto čaka nova pomembna tekma PrveLige Telekom, njihovi nasprotniki pa bodo neugodni Domžalčani.

Naj spomnimo, da se je celjski nogometni kolektiv znašel v zelo težavnem položaju. Šlo je celo tako daleč, da so morali nekateri nogometaši štopati na trening ali pa se tja voziti z vlakom. Pretekli konec tedna je prekipelo tudi glavnemu trenerju Slaviši Stojanoviću, ki mu je obilico sivih las povzročila tudi kazen argentinsko-hrvaškega vezista Martina Šarića. Ta je zaradi domnevnega udarca Almirja Sulejmanoviča na srečanju z Rudarjem dobil kazen šestih tekem prepovedi igranja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.