Šport
960 ogledov

Naši serijski prvaki se na slavnostni prireditvi uradno pobratili s tem klubom

Pobratenje OK ATHOS Kostanjevica na Krki in ACH Volley
1/10
Nejc Jordan
Na slavnostni prireditvi v Kostanjevici na Krki je prišlo do pobratenja odbojkarskih klubov ATHOS Kostanjevica in ACH Volley Ljubljana.

Odbojkarski klub ATHOS Kostanjevica, ki je pred dvema letoma spisal pravo športno pravljico in bo letos že tretje leto zapored nastopal v 1. B državni odbojkarski ligi, je minuli petek v Galeriji Božidar Jakac v Kostanjevici na Krki pripravil slavnostno prireditev ob podpisu sodelovanja s serijskimi državnimi prvaki, ekipo ACH Volley Ljubljana.

Prireditve so se poleg vseh podpornikov in ljubiteljev športa v Kostanjevici udeležili tudi domači odbojkarji in vodstvo kostanjeviškega odbojkarskega kluba, prav tako pa so bili prisotni odbojkarji ACH Volley Ljubljana ter celoten strokovni štab in vodstvo kluba.

Pobratenje OK ATHOS Kostanjevica na Krki in ACH Volley | Avtor: Nejc Jordan Nejc Jordan

Ob praznovanju 18. obletnice kluba je prireditev, ki je potekala v sklopu občinskega praznika občine Kostanjevica na Krki, vodila Janja Budna Leban, za glasbeni vložek pa sta poskrbeli Ana Baznik na klarinetu ter Ema Pavlič na klavinovi.

Prireditev se je začela s kratkim dokumentarnim video prispevkom o 18 letih kostanjeviške odbojke, vse od leta 2006 pa do danes. Sledil je nagovor vodje odbojkarskega kluba ATHOS Kostanjevica, Ervina Felicijana. Na govorniškem odru sta sledila še govora predsednika kluba ACH Volley Ljubljana Rasta Oderlapa ter župana občine Kostanjevica na Krki, Roberta Zagorca.

Vsi govorniki so se dotaknili dosedanjih uspehov kostanjeviške odbojke, vloge kluba v skrbi za zdrav razvoj otrok v kraju ter navsezadnje pomembnosti sklepanja tovrstnih sporazumov v manjših lokalnih okoljih.

Pobratenje OK ATHOS Kostanjevica na Krki in ACH Volley | Avtor: Nejc Jordan Nejc Jordan

"Zagotovo izjemno pomemben dogodek za naš klub in za kraj nasploh. Biti v stiku ter vsebinsko sodelovati z ekipo kot je ACH Volley Ljubljana nam je na eni strani v čast in ponos ter nam na drugi strani daje še dodaten zagon za kvalitetno delo v naši odbojkarski sredini," je ob novem pomembnem mejniku za kostanjeviško odbojko svoje misli strnil pobudnik sporazuma oziroma pobratenja klubov, Jernej Tomazin.

"Polnoletnost smo dočakali v najboljši možni kondiciji, ko je govora o množičnosti in tekmovalni uspešnosti kluba. V naši sredini imamo več kot 100 otrok, katerim nudimo organizirano športno vadbo v prostem času pod vodstvom strokovnega kadra. Rezultatsko dosegamo mejnike tako v dvoranski odbojki, kakor tudi pri odbojki na mivki. Sodelovanje s klubom ACH Volley Ljubljana bo vso dosedanjo delo le še nadgradilo in je tudi potrditev dosedanjega dobrega dela na vseh ravneh kluba," pa je dodal vodja OK ATHOS Kostanjevica, Ervin Felicijan.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice