Šport
1262 ogledov

Serijski slovenski prvaki se bodo danes pobratili s to ekipo

ACH Volley CEV
V petek se bo na slavnostnem dogodku v Kostanjevici na Krki slovenski velikan ACH Volley Ljubljana pobratil z Odbojkarskim klubom ATHOS Kostanjevica na Krki.

Odbojkarski klub ATHOS Kostanjevica na Krki, kateremu je pred dvema letoma uspel zgodovinski uspeh kluba s prebojem v 1. državno odbojkarsko ligo, bo ob praznovanju 18. obletnice kluba v sklopu občinskega praznika občine Kostanjevica na Krki pripravil prav posebno prireditev.

V petek, 23.8., ob 19. uri bodo namreč kostanjeviški odbojkarji v Galeriji Božidarja Jakca gostili ekipo ACH Volley Ljubljana in z njimi sklenili sodelovanje oziroma pobratenje klubov.

"Sodelovanje z 20-kratnimi državnimi prvaki in rednimi udeleženci Lige prvakov za odbojkarski klub ATHOS Kostanjevica predstavlja nov ter izjemno pomemben korak v razvoju kostanjeviške odbojke," so pred slavnostnim dogodkom sporočili iz kostanjeviška kluba, ki je v zadnjih letih spisal pravo športno pravljico in se uveljavil na odbojkarskem zemljevidu Slovenije.

OK ATHOS Kostanjevica na Krki | Avtor: OK ATHOS Kostanjevica na Krki OK ATHOS Kostanjevica na Krki

"S tovrstnim sodelovanjem bo imel kostanjeviški klub in strokovni kader še večji nabor znanja in izkušenj, hkrati pa bo lažja pot tudi za perspektivne igralce," so podrobnosti sodelovanja še opisali pri kostanjeviškem klubu, ki bo že tretje leto zapovrstjo igral v 1. B državni odbojkarski ligi.

S strani kluba ACH Volley Ljubljana so obljubili, da bodo v petek poleg vodstva kluba prisotni tudi strokovni štab ter igralci, med drugim tudi Jani Kovačič in Sašo Štalekar, ki sta pred kratkim zastopala slovensko reprezentanco na olimpijskih igrah. Odbojkarski praznik v Kostanjevici na Krki bo tako res popoln.

OK Kostanjevica na Krki Po velikem preobratu Šport Zgodovinski uspeh slovenskega odbojkarskega "malčka"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice