Šport
136 ogledov

Na traktor in gas do konca!

Tekmovalci so tako zagreti, da svoje zveri še dodatno "sfrizirajo".
1/25
Žurnal24 main
V Rostovu na Donu v Rusiji vsako leto konec maja prirejajo spektakularne dirke s traktorji. Najzanimivejše posnetke z letošnjih dirk si poglejte v spodnjem videu in dodani galeriji.

Kdor je bil v Rusiji, ve, da na tamkajšnjih 17 milijonih kvadratnih kilometrov živi eden bolj odštekanih narodov na svetu. Te teze prav gotovo ne bo spodbil niti spodnji video. Ta govori o traktorskih dirkah, ki jih tradicionalno prirejajo v Rostovu na Donu in so pravi spektakel kmetijske mehanizacije. Tekmovalci so tako zagreti, da svoje zveri na štirih (ali več!) kolesih še dodatno "sfrizirajo" s povečanjem moči motorja ali izpopolnjenim sistemom hlajenja. Seveda pa niso vsi šampioni, za nekatere se dirke končajo zelo klavrno, s polomljeno osovino ali v jarku ob orjaški dirkaški progi. Dovolj besed, poglejte si raje video, ki je zares vreden vaših dveh minut časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.