Šport > Moto športi
15 ogledov

Button se smeje namigu o Ferrariju

Moskva, formula, Button Reuters
Po paddocku formule 1 so se v zadnjem času pojavile govorice, da naj bi Jenson Button v sezoni 2013 pri Ferrariju zamenjal Felipeja Masso. Britanec se je tovrstnim "čenčam" le nasmejal.

Jenson Button se je med dirkaškim vikendom v "azijskem Monte Carlu" dotaknil tudi govoric, da bi utegnil v sezoni 2013 sesti za volan Ferrarija. Dirkaču McLarna so tovrstne "čenče" zdijo zabavne in smešne, ker preprosto niso resnične, ob enem pa si čim hitreje želi podpisati novo pogodbo s sedanjimi delodajalci. "To je smešno, ker ni res," je Britanec dejal za Globo in dodal: "Ne vem, kdo je sprožil te govorice, toda nismo bili mi in bil Ferrari."

Kot smo že zapisali, si Button želi čim hitreje podaljšati pogodbo z ekipo iz Wokinga. "Upam, da bo vse skupaj čim hitreje rešeno. Res upam, ker o tem ne želim govoriti predolgo in ne želim puščati ljudi, da ne poznajo resnice. Pravzaprav me ne moti, da me sprašujejo o govoricah o Ferrariju, ker so res zelo zabavne."

Na drugi strani je tudi Massa dajal vtis, da ga novice o njegovem morebitnem nasledniku niso vrgle iz tira. "Pogodbo imam do konca sezone 2012, nato pa bomo videli," je dejal Massa, ki je s poskočnim konjičem iz Maranella povezan že vse od leta 2003, za lokalne medije v Singapurju in izrazil željo, da bi čim dlje ostal del Ferrarijeve družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.