Šport
7848 ogledov

Modrićeva otroška fotka, ki prerašča v legendo

Luka Modrić, mali pastirček Youtube
Pred 28-timi leti so na Velebitu snemali dokumentarni film o volkovih. Nepričakovano se je tam znašel neustrašen mali pastirček, ki je zrasel v velikega nogometaša.

Skoraj 30 let je že, ko je nekdanji glasbenik legendarne skupine Plava trava zaborava na Velebitu snemal dokumentarec o volkovih. V zaledju Zadra je nepričakovano v kader ujel majnega pastirčka, ki neustrašno žene ovce. Zrasel je v veliko nogometno zvezdo.

Kader traja le nekaj sekund, a več kot dovolj, da zgovorno priča o nekdanjem življenju Luke Modrića, poroča športna priloga Jutarnjega lista. Takrat 5-letni fantič v preveliki jakni neustrašno žene ovce v stajo, odpira jo njegov oče Stipo.

Posnetek je avtor Pavle Balenović podelil na spletnih omrežjih in nedvoimno odgovoril na vprašanja, da je to mali Modrić.

Dokumentarec "Človek-volk, dnevnik Pavla Balenovića" je podprl BBC, predvajan je bil na 44 tisoč televizijskih hišah po svetu.

luka modrić "Velika napaka!" Šport Maščevalni Modrić vtrl sol na rano Angležev Modrić Mundial 2018 Luka Modrić izgubil živce na tiskovni konferenci

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2