Šport > Košarka
557 ogledov

Stephen Curry končal na čisto zadnjem mestu

Curry
Stephen Curry je dokazal, da mu zadevanje večjih lukenj gre dosti bolje od rok, saj je na turnirju v golfu končal na čisto zadnjem mestu.

Organizator igre NBA prvakov Stephen Curry aktivno preživlja svoje počitnice. Vidimo ga lahko na igriščih za golf, kjer se že tradicionalno preizkuša na različnih amaterskih, polamaterskih in profesionalnih turnirjih.

Pred kratkim se je pomeril prav na enem iz profesionalne kategorije, ki se imenuje "Web.com Tour's Ellie Mae Classic", kjer po pričakovanju ni imel kaj iskati.

Toda ne le, da ni mogel računati na solidno uvrstitev, pač pa je turnir končal na čisto zadnjem mestu.

"Nisem uspel zadeti niti enega udarca, s katerim bi si danes lahko rešil življenje, toda tako pač je v golfu. Včasih vam gre, pa čeprav na amaterskem nivoju, včasih pa vam ne gre nič od rok in nimate pojma, kako obrniti situacijo," je povedal nekdanji MVP NBA lige.

Kljub slabemu rezultatu se je lahko Curry vsaj marsikaj naučil, saj so na turnirju sodelovali resnično izjemni igralci golfa, Curry pa je  veljal za popolnega outsiderja, tako da ga rezultat ne bi smel preveč potreti.

"Kot vedno je lepo biti ponovno tukaj ter preizkušati različne možnosti v trenutkih največjega pritiska ter v stresnih situacijah. Danes je bilo v različnih situacijah prav zanimivo. Zavedal sem se, katere udarce moram zadeti za nadaljevanje in vse je bilo super do tretje luknje. Po njej pa so točke začele nabirati in vse je odšlo k vragu," je svoje drugo sodelovanje na prestižnem turnirju opisal Curry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice