Šport > Košarka
1714 ogledov

Slaba novica za Kokoškova

Devin Booker Danny Green Suns Spurs Mehika EPA
Nekdanji slovenski selektor nekaj časa ne bo mogel računati na zvezdnika.

Po poročanju Arizona Sports 98.7 FM je mladi zvezdnik Phoenixa Devin Booker, ki je v minuli sezoni v povprečju zbral po 25 točk, 4.5 skoka in 4.7 podaje, moral na operacijo desne roke in tako ne bo na voljo za začetek trening kampa. Ta se bo za košarkarje Sonc začel 25. septembra. Zaradi enake težave je v minuli sezoni 21-letni branilec, ki je letos podpisal pogodbo vredno 158 milijonov dolarjev, izpustil 12 tekem, kako dolgo pa bo moral počivati tokrat, še ne vedo.

V klubu iz Arizone, ki ga je pred novo sezono prevzel nekdanji selektor Slovenije Igor Kokoškov, sicer pričakujejo velik napredek v igri. V minuli sezoni je Phoenix zabeležil 21 zmag in 62 porazov in bil tako daleč od končnice, tokrat pa bodo Suns močnejši za Deandreja Aytona, ki so ga kot prvega izbrali na naboru lige NBA. 

Goran Dragić Trade Dragića? Šport Bosta tvorca evropskega zlata spet skupaj?

Kot največji tekmec centra z Bahamov se je kot prvi pick na draftu dolgo omenjal Luka Dončić. Prav Slovenec in soigralci bodo uradno odprli novo sezono v Phoenixu, Dallas bo v Arizoni gostoval 17. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.