Šport > Košarka
7050 ogledov

Še lani steber moštva, po prihodu Dončića se ga želijo znebiti

Dončić Reševalni pas/Twitter
Dallas Mavericks bodo v prihodnjih dneh najbrž prevetrili svojo zasedbo.

Odlične predstave so Luko Dončića spremenile v enega najbolj prepoznavnih igralcev lige NBA, v svojem Dallasu pa je Ljubljančan odločno prevzel dirigentsko palico.

Luka Dončić "All-Star kaliber" Šport Pred Dončićem tega ni storil še nihče

Na srečanju proti aktualnim prvakom Golden State Warriors je Dončić postal prvi košarkar v zgodovini lige, ki mu je uspelo pred 20. rojstnim dnevom nanizati tri zaporedne tekme z več kot 25 točkami in po petimi skoki ter asistencami.

Mavericks so svojo prihodnost razumljivo začeli načrtovati okrog Dončića, s tem pa so v drugi plan padli nekateri drugi košarkarji. Eden takšnih je tudi Dennis Smith Jr., ki je še v lanski sezoni veljal za vzhajajočo zvezdo Dallasa in bodoči steber ekipe.

Nadaljeval tradicijo Šport Navijači ne morejo verjeti, kaj je Luka storil za nesrečnega soigralca

Dončićevo udejstvovanje je Smitha postavilo v drugačno luč, saj je hitro postalo jasno, da ima Slovenec precej večji potencial kot Američan. Prav zato v pisarnah Teličkov vse bolj glasno razmišljajo o tem, da bi za Smitha iztržili nekaj drugih igralcev ali izborov na bodočih naborih.

Priznani novinar ameriške mreže ESPN Adrian Wojnarowski, ki le redko postreže z neutemeljenimi informacijami, je sporočil, da so v Dallasu vse bolj naklonjeni menjavi Smitha.

"Phoenix (Suns, op. a.) in Orlando (Magic, op. a.) sta vpletena v pogovore z Mavericks. Smith Jr. je izpustil zadnje tri tekme, ekipa je kot razlog odsotnosti navedla poškodbo hrbta," je na Twitterju glede Smithove menjave zapisal Wojnarowski.

Dallas Mavericks bodo naslednje srečanje odigrali v noči na četrtek, ko bodo v svoji dvorani gostili tekmece iz Teksasa - San Antonio Spurs.

James Harden NBA Šport Harden štel do 57, čustven večer za Parkerja
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice