Šport > Košarka
12368 ogledov

Dragić jih je posvaril pred Dončićem, a mu niso verjeli

dragić dončić Print Screen
Košarkar Dallas Mavericks je najprej upravičil, nato še presegel visoka pričakovanja.

Malokdo si je pred prihodom Luke Dončića v ligo NBA znal predstavljati, kako dober košarkar je v resnici mladi zvezdnik evropske košarke. Eden tisti, ki niso nikoli podvomili vanj, je bil njegov nekdanji reprezentančni kolega Goran Dragić, s katerim sta Slovenijo vodila do zlate medalje na EuroBasketu 2017.

Dončićevo selitev čez lužo so obkrožala številna vprašanja. Ali je MVP Evrolige res tako dober kot zvezdniki najmočnejše lige na svetu? Ali je dovolj atletski? Dovolj izkušen in zrel? Mu bo uspel preboj v tako močni konkurenci? Toda pomisleki niso trajali dolgo.

Ko so mnogi še dvomili v Dončićev uspeh v ZDA, je Dragić oznanjal prihod košarkarskega velemojstra. In kako prav je imel.

Poškodovani zvezdnik Miamija, ki še vedno okreva po operaciji kolena, je ob zadnji predstavi rojaku čestital za skorajšnji trojni dvojček na tekmi z Minnesoto. "To je prelahko," je zapisal.

Luka Dončić All Star predstava Šport Dončić flirtal s trojnim dvojčkom, s trojko pa odločil

S tem je vzbudil pozornost novinarja New York Times Marca Steina, ki ga je vprašal: "Gospod Zmaj, povedal si nam, da je dober. Ampak da je tako dober?"

"Saj sem vam rekel, da je poseben," je odvrnil Dragić.

Luka Dončić Fant ni normalen Šport Dončićevih veličastnih 90 sekund

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice