Šport > Košarka
1991 ogledov

Poglejte, kam se je uvrstila Dončićeva epska trojka

Luka Dončić Mavericks Clippers trojka Epa
Najmočnejša košarkarska liga na svetu je na svojih družbenih omrežjih objavila seznam najboljših akcij v "mehurčku".

V Orlandu so se igrale sklepne tekme rednega dela lige NBA in vsa srečanja končnice. Sodelovali so vsi trije Slovenci, a je imel Vlatko Čančar pri Denver Nuggets obrobno vlogo, medtem ko sta Luka Dončić z Dallas Mavericks in Goran Dragić z Miami Heat požela veliko pozornosti.

denar dolar Priznanje Šport "V uri po prvi plači sem zapravil milijon dolarjev"

Dragić je, kot gotovo veste, z Vročico prišel vse do velikega finala, kjer je tudi njegova poškodba povzročila poraz v seriji proti LA Lakers s 4:2 v zmagah. Nobena od številnih lepih Dragićevih akcij ni končala na seznamu 50 najboljših v "mehurčku", zato pa se je v izbor uvrstil Dončić.

Mladi organizator igre je prispeval dve od najatraktivnejših akcij. Njegova asistenca Maxiju Kleberju proti Milwaukee Bucks, ko je Nemcu podal med nogama, se je znašla na 13. mestu.

Dončićeva epska trojka ob sireni četrte tekme serije drugega kroga proti LA Clippers, s katero je izid izenačil na 2:2 v zmagah, se je uvrstila na drugo mesto.

Goran Dragić Luka Dončić NBA NBA Šport Pol milijarde razlogov za decembrski začetek

Dončića je prehitel le Anthony Davis, ki je, prav tako s trojko ob izteku igralnega časa, LA Lakers zagotovil zmago na drugi tekmi finala zahodne konference proti Denver Nuggets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice