Šport > Košarka
3371 ogledov

Legendarni Dino Rađa za las ušel smrti

Dino Rađa Instagram
Dino Rađa se je na avtocesti za las ognil katastrofi, ko se je pnevmatika na njegovem avtu razpadla kot "buča s petega nadstropja".

Legendarni jugoslovanski in hrvaški košarkarski reprezentant Dino Rađa se je s svojo ženo Viktorijo na avtocesti od Splita do Šibenika uspel izogniti tragediji ter grozni prometni nesreči, potem ko mu je vijak predrl pnevmatiko, katero je nato razneslo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mozes imat neznan kakvo auto ali kad ti se vida odluci napit krvi mozes se slikat. Na 145km/h na autoputu se raspala ka dinja s petog kata. Srica dobrog auta pa se nije pomaka.

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

"Lahko imaš ne vem kakšen avto, toda ko se vijak odloči napiti krvi, se lahko samo slikaš. Pri 145 km/h se je razpadla kot buča s petega nadstropja. Sreča, da imam dober avto, ki se ni pomaknil," je dogodek na svojem Instagram profilu pojasnil Rađa.

dino rađa Oče leta Šport Tudi to je mogoče, če si sin Dina Rađe dino rađa Hrvaška legenda Šport "Ko sem izvedel, deset dni nisem nehal jokati"

Znameniti košarkar je nato tudi delil sliko vijaka, ki bi se lahko izkazal za usodnega, ter zraven hudomušno dopisal svoje mnenje, katerega pa je kasneje izbrisal.

52-letnik je imel na koncu ogromno sreče, saj sta z ženo Viktorijo celotno nezgodo prestala le dobro oznojena, ko sta morala na 35 stopinjah Celzija zamenjati pnevmatiko, na koncu pa sta le varno prispela na cilj.

Luka Dončić Član NBA Hiše slavnih: Šport Dino Rađa: Bolje bi bilo, če bi Dončić še eno sezono ostal v Evropi košarka žoga Presenečenje Šport Hrvat izbran v NBA Hišo slavnih
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.