Šport > Košarka
19541 ogledov

Dragić nosil klaviaturo, tako bodo "ponižali" Dončića

Luka Dončić Twitter Dallas Mavericks
Slovenski košarkar bo kmalu spoznal, kaj pomeni biti novinec v ligi NBA.

Ameriški košarkar Dennis Smith Jr., član ekipe Dallas Mavericks, nestrpno pričakuje dan, ko se bo uradno poslovil od statusa novinca v ligi NBA in ga predal svojemu nasledniku Luki Dončiću.

luka dončić Kapo dol! Šport Čustveno slovo Luke Dončića

Novinci v najmočnejši košarkarski ligi so po tradiciji tarča zbadljivega odnosa s strani soigralcev in nemalokrat podvrženi nenavadnim obredom iniciacije. 

Goran Dragić, denimo, je moral v svoji debitantski sezoni pri Phoenix Suns na gostovanja nositi klaviaturo enega najboljših centrov vseh časov Shaquilla O'Neala.

Dragić je inštrument, ki ga O'Neal nikoli ni igral, nesel prav na vsako gostovanje (41 tekem rednega dela). Nesel ga je na avtobus, z avtobusa na letalo, z letala na avtobus in v hotelsko sobo. In nazaj. Celo sezono!

Kaj pa Dončić?

Devetnajstletnega novinca, ki se bo po koncu slovenske reprezentančne akcije vrnil onkraj luže, v Dallasu že čaka prav posebno presenečenje. Dončić bo moral na gostovanjih skozi celotno sezono nositi nahrbtnik znamke Hello Kitty.

"Za Luko. Tole ga čaka. Vsako tekmo, vsako gostovanje," je povedal Smith, ki je lani odigral svojo prvo sezono v ligi NBA.

 

@desmith4 has something waiting for rookie @lukadoncic. #hellokitty #MavsSL18 #MFFL

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs) on

Komentarjev 6
  • Lavdan 15:41 30.junij 2018.

    Tale njegova maskota si bo pa tudi našla kakšnega ameriškega sladoledarja.

  • Lovebites 12:54 30.junij 2018.

    3 clanki naenkrat na temo doncica.Nekdo je obseden z njim,a je to psihoticna obsedenost ali spolno vzburjenje,v vsakem primeru izorijeno in bolano do konca.Ce so pisuni teh zmazkov obsedeni s tem mulotom,se vec kandidatov za Polje,poleg fetihove,ki jo nadomesca IrK,ki ...prikaži več tudi izpolnjuje vse pogoje za psihiatricno ustanovo.Pa seveda Hadnerca,ki zivi v svojem mehurcku in nima stika za realnostjo.

  • JUTRIBOLJŠEBO 12:43 30.junij 2018.

    za dober denar ni problem nositi rukzaka, trobente ali klaviature !! Za 17 miljonov bi še onilovo ženo zadovoljil !!

Sorodne novice