Šport > Košarka
1024 ogledov

Dončić še brez tretje tekme zapored

luka dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik še ni bil pripravljen za igro.

Dallas Mavericks so se morali še tretjič zapored znajti brez prvega zvezdnika. Luka Dončić zaradi načetega gležnja namreč ni mogel pomagati ekipi na gostovanju v Staples Centru pri LA Clippers. Slednji so bili boljši in Dallasu prizadejali tretji zaporedni poraz (97:91).

Dončić, ki je bil pred srečanjem vprašljiv za nastop, je izpustil že dve predhodni gostujoči srečanji proti lanskim finalistom Phoenix Suns, obe so Teksačani zapustili sklonjenih glav.

Ljubljančan se je poškodoval v začetku tedna na tekmi z Denver Nuggets. Na njegovo nogo je padel Austin Rivers in mu poškodoval gleženj in koleno.

Bradley Beal NBA Šport Derbi Vzhoda se ni končal po željah Miamija

V ekipo Dallasa pa se je po daljši odsotnosti vrnil Nemec Maxi Kleber. Na voljo trenerju Jasonu Kiddu je bil že na nedeljskem obračunu proti manj znani od obeh ekip iz mesta angelov".

Mavericks so pred Dončićevo poškodbo zasedali tretje mesto v zahodni konferenci, trenutno pa zasedajo šesto pozicijo. Na vrhu so Golden State Warriors. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice