Šport > Košarka
6516 ogledov

Dončić iskreno o igralcu, ki naj bi ga poskušal poškodovati

luka dončić Print Screen
Luki Dončiću bo v končnici lige NBA znova nasproti stal Marcus Morris, s katerim sta si lani večkrat skočila lase.

Slovenski košarkar je po porazu proti Minnesoti, s katerim je Dallas sklenil redni del sezone 2020/2021 (42-30), spregovoril o prihajajočem dvoboju z Marcusom Morrisom, košarkarjem LA Clippers, s katerim imata precej pestro zgodovino.

Krilni centrer se je po peti tekmi lanske serije srečeval z očitki, da je poskušal z namernim pohojanjem načetega gležnja poškodovati Dončića. Obtožbe je takrat kategorično zanikal.

dončić morris Burna reakcija Šport Morris se je odzval na obtožbe, da je želel poškodovati Dončića dončić morris Posnetek šokira Šport Svinjarija, da ni večje! Clipper poskušal poškodovati Dončića

Kot da to še ne bi bilo dovolj, je na šesti tekmi storil še grobo osebno napako nad slovenskim košarkarjem, zaradi česar ga je že v uvodni četrtini doletela izključitev.

Košarkarja sta se v seriji, ki so jo s 4-2 dobili Clippersi, zapletla tudi v več verbalnih spopadov, kar so nekateri, med njimi tudi nekdanji slovenski košarkar Marko Milič, razumeli kot strategijo Los Angelesa, da zmoti Dončićev ritem in omeji njegov doprinos na parketu.

Luka Dončić Marcus Morris Mavs Clippers Video Šport Tako se je tokrat na Dončića spravil "drvar" Morris

dončić morris | Avtor:

Pred povratno serijo Dallasa in Los Angelesa je Dončić dejal, da z Morrisom nimata neporavnanih računov, saj se mu je 31-letni Američan za svoja dejanja opravičil. 

"Vse bo v redu. Marcus je prekleto dober košarkar, izjemen obrambni igralec. Opravičil se mi je za tisto z gležnjem, " je povedal 22-letnik, ki je kljub agresivnemu pokrivanju Morrisa v lanski seriji beležil 31,0 točke, 9,8 skoka in 8,7 podaje na tekmo. "Zbadanje (trash talk. op. a.) je vedno prisotno, če ga ni, potem to ni pravo tekmovanje. Se že veselim," je dodal slovnenski as.

Kristaps Porzingis in Luka Dončić Ni več isto Šport Porzingis spregovoril o drugi končnici z Dončićem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice