Šport
11 ogledov

Amelie v Portorožu

Amelie je "zaploskala" tudi portoroškemu teniškemu središču. Žurnal24 main
Od nedelje do srede je v Portorožu vadila tudi nekdanja številka ena svetovnega tenisa Amelie Mauresmo. Francozinja je pomagala Katarini Srebotnik pri pripravah na naslednje preizkušnje.

V zadnjih dneh smo na portoroških igriščih lahko videli tudi znamenito Amelie Mauresmo. Francoska igralka, nekdanja številka ena svetovnega tenisa, je v Portorožu trenirala od nedelje do srede. Na slovenski Obali se je znašla, ko je opravila z obveznostmi v sosednji Italiji. V zadnjih štirih dneh je trenirala predvsem s Katarino Srebotnik in ji pomagala pri pripravah na prihajajoči turnir. Amelie Mauresmo je zelo pohvalila portoroško okolje in igralne pogoje športno-rekreacijskega centra Marina, kjer bo potekal tudi Banka Koper Slovenia Open. Njen naslednji nastop bo na turnirju v Cincinnatiju sredi avgusta, pred slovesom pa je dejala, da se bo v Portorož še vrnila – morda celo kot nastopajoča na kateri izmed bodočih izvedb Banka Koper Slovenia Opna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.