Slovenija
1354 ogledov

Zamotili so prodajalca, četrti storilec pa je medtem počel to

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Lastnika so oškodovali za cca. 23.000 evrov.

Na območju Maribora v trgovskem centru na Taboru so policisti včeraj popoldan obravnavali drzno tatvino. Štirje neznani storilci so vstopili v trgovino, trije so zamotili prodajalca, tako da nista videla vrat skladišča. Četrti storilec je v tem času vstopil v skladišče in odtujil več mobilnih telefonov. Storilci so s kraja pobegnili.

Po besedah mariborskih policistov so lastnika oškodovali za cca. 23.000 evrov. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • nostradamus 16:01 21.julij 2024.

    no glede na to da gre verjetno za telefone visjega cenovnega ranga je v trgovini po vsej verjetnosti kvaliteten video nadzor ki bi moral mocno olajsati delo kriminalistom razen ce niso tatovi iz sosednje drzave hrvaska ali madzarska sicer so ...prikaži več pa aparati izsledljivi torej ce se bodo iskali se bodo nasli razen ce ne gredo ven iz eu ali pa v kose.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:06 21.julij 2024.

    Sklepam, da ima trgovec zavarovano proti kraji. Je grozno kar se dogaja, samo v primeru zavarovanja se nazaj dobi vsaj večji del denarja.