Slovenija
4190 ogledov

Video: Tako "najkulturnejši" blokirajo pot, ki rešuje življenja

Reševalni pas Zajem zaslona
Brezvestno prehitevajo kar posredi, po reševalnem pasu, ki rešuje življenja.

Na primorski avtocesti je v teh počitniških dneh velika gneča. Mnogi se namreč preko naše države odpravljajo na morje in kot je razvidno s posnetka, v glavnem tujci ne upoštavajo pravil ter brezvestno prehitevajo kar po sredi, po reševalnem pasu, ki rešuje življenja. 

Reševalni pas, ki so ga ustvarili vozniki na primorski avtocesti, so sicer upravljalci profila Reševalni pas označili za odličnega. "Vozniki odlično vzpostavili reševalni pas med Logatcem in Uncem," so zapisali in dodali. "Dokler se po njem ne pripeljejo, pogovorno, najkulturnejši in blokirajo pot, ki rešuje življenja."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • sandi76 19:47 23.julij 2024.

    Naš sistem je očitno zabit kot ena globoka vaška štirna. Zajebavajo nas "planinci" v natikačih, da jih vozimo okoli, potem taki "znajditelji", ki kršijo predpise, naši vrli policaji pa povejo , da jim nič ne morejo. Pa kaj je narobe ...prikaži več z našim sistemom ali zakonodajo ? Če bi bil kakšen sposoben na oblasti, bi se zakonodaja hitro spremenila in onemogočila take debile, tako pa....

  • herman3 18:15 23.julij 2024.

    Na avtocesti je itak pravi kaos. Vsak dela kar hoče, ker policije tako nikjer ni. Da ne govorim o tem, kateri pas je vozni, kateri pa prehitevalni. Zakon hitrejšega in nesramnejšega.

  • rd2dmk2 16:45 23.julij 2024.

    ja pr hlapcih in konjušarjih izpod karavank se tako dela. ker nikjer in nikoli niso nič kaznovani. ker je treba past na kolena in poljubljat čevlje monarhom iz EU par par počenih grošev. reševat idiote iz gora, jim puščat da ...prikaži več preživljajo dopust v najlepših kotičkih, jim ne zaračunavat parkiranja v naravi, in jih spregledat ko parkirajo na parkiriščih podjetij in ob cestah. . ampak sodržavljana pa je treba jebat, kjerkoli in kadarkoli in kdorkoli.