Slovenija
32 ogledov

Streljali na razvpitega podjetnika

Nočno streljanje v Ljubljani. Saša Despot
Neznanec je včeraj v kraju Hrastje s strelnim orožjem poškodoval vozilo 40-letnega domačina. Po neuradnih informacijah gre za znanega podjetnika Danijela Robnika.

Neznanec je včeraj nekaj po enajsti uri zvečer streljal na vozilo 40-letnega domačina, so sporočili s Policijske uprave Maribor. V dogodku ni bil nihče poškodovan. 

"Kriminalisti trenutno še vedno opravljajo ogled, poteka pa tudi intenzivna kriminalistična preiskava. Do prijetja osumljenca novih informacij ne bo na voljo," so zapisali. 

Neznanec naj bi streljal na podjetnika Danijela Robnika, lastnika družbe Taxi plus, ki je pred časom prevzel Luko Zadar, zaradi česar je bil sredi oktobra tudi v preiskavi NPU. Robnik ni želel ugibati, ali bi bil lahko napad povezan s temi posli, poroča Večer.

Robnik je ob makadamski cesti, ki vodi do njegovega doma, opazil neznanca, menil je, da mu maha,  ker potrebuje pomoč, nato pa je ta večkrat ustrelil: prvi strel je razbil steklo na voznikovih vratih, drugi naj bi končal v zadnjih levih vratih, tretji pa v blatniku. Kriminalisti preverjajo tudi, ali je luknja od strela tudi v armaturni plošči in ali sta bila strelca morda dva, še poroča Večer. 

Komentarjev 2