Slovenija
4440 ogledov

Saj ni res, pa je: v kratkem razmiku na istem odseku ceste dva v napačno smer

Voznica vožnja avto Profimedia
Kaj se je dogajalo ponoči na obalnih cestah?

Policisti s Policijske uprave Koper so sporočili, da so ob 2.54 zgodaj zjutraj na prejeli klic očividca, da bel kombi pelje po cesti skozi predor Markovec (od Izole proti Kopru) po napačnem smernem vozišču. Policisti PPP Koper so vozilo zaustavili pri Kopru. 51-letnemu vozniku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,85 mg/l, odrejen mu je bil tudi strokovni pregled, policisti pa obravnavajo kaznivo dejanje "nevarna vožnja"

A tu se nočne dogodoviščine na tem odseku ceste še ne končajo. Takoj zatem so policisti Policijske postaje Koper namreč, medtem ko bil zaradi prejšnjega nespametnega ravnanja voznika zaprt predor Markovec, opazili voznico osebnega avtomobila, ki je obrnila pred zaprtim predorom (rdeča luč) in zapeljala v nasprotno smer. "44-letni voznici so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi ji obdolžini predlog," so sporočili s PU Koper. 

S PU Koper so še prosili, da vsi, ki ste opazili voznika med vožnjo v nasprotno smer in ste se bili pri tem ogroženi, to čim prej sporočite na 113. "S tem boste pomagali policistom pri zagotavljanju varnosti in izločanju nevarnih voznikov z naših cest," so zaključili. 

*Fotografiji sta simbolični

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • jakec1575 16:59 13.julij 2024.

    pa kolk zabit in dementen narod smo mi????

  • Kmodri_ 13:48 13.julij 2024.

    Sončarica?

  • Naklonsky 12:59 13.julij 2024.

    Še dobro, da avtocestna policija hitro in uspešno rešuje takšne in druge primere na naših avtocestah.