Slovenija
26718 ogledov

Novo: Za COVID-19 umrlo že 11 oseb

Infekcijska klinika v Ljubljani
1/4
UKC Ljubljana
V soboto zaradi covida-19 umrli dve osebi, število potrjeno okuženih poraslo za 46 na 730.

Najnovejši podatki razkrivajo, da je z novim koronavirusom v Sloveniji okuženih 730 ljudi. Številka okuženih se je v zadnjih 24 urah povečala za 46 okuženih državljanov Slovenije. V soboto sta umrli dve osebi. Ena oseba je umrla v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, druga pa v domu starejših občanov v Šmarju pri Jelšah.

Do danes je za posledicami corona virusa umrlo že 11 ljudi. V bolnišnični oskrbi je trenutno 101 človek, od tega se jih 23 zdravi v oddelkih intenzivne nege.

Število dodatnih dnevno potrjenih okužb z novim koronavirusom v Sloveniji je bilo v soboto najnižje v zadnjih treh dneh.

V soboto so skupaj testirali 997 ljudi.

 | Avtor: gov.si gov.si
 | Avtor: gov.si gov.si
 | Avtor: gov.si gov.si
 | Avtor: gov.si gov.si

 | Avtor: gov.si gov.si

Več sledi ...

Komentarjev 6
  • srecko53 17:57 30.marec 2020.

    diktatura je tu... vojska zahteva podatke o kontroliranih in obolelih in to preko svojih pooblastil..in janševi ministri to odobravajo in celo naročajo... to je začetek uvedbe vojaške diktature,,, ampak verjamem da navadna vojska s tem nima nič,,, vodstveni kader pa ...prikaži več je sigurno podrejen janši,,, Zato predlagam da zahtevamo,,, navadna vojska naj gre čuvat meje v okviru sedanjih pristojnosti,, vso ostalo vojsko predvsem oficirje pa v karanteno v vojašnice...

  • Avatar jate
    jate 13:32 29.marec 2020.

    a pri cepivih pa je tako ,da se ve kdo jih bo prvi dobil..ni tezko uganit..

  • Žurnalček 12:40 29.marec 2020.

    Za statistiko o uspešnosti boja kontra virusa , bi morali pri vsakem umrlem dodati tudi njegovo starost ! Zakaj ? Zato ker se dohtarji lahko rastrelijo , pa ne bodo mogli pomagati 90 letniku že prej kroniku !! Primerjava števila ...prikaži veča mrtvih z ostalimi državami je nemogoča , kajti kot vemo je v sloveniji umrl samo 1 pacijent normalno star . Vsi drugi so bili že prej na pol mrtvi ! Umrle bi morale vse države indeksirati , ker le tako se bo videla uspešnost zdrav. sist. v državah.