Slovenija
14 ogledov

Namesto na USB-ključek dokumente shranite kar na splet

Googlov Knol bo kmalu postal resen konkurent spletne enciklopedije Wikipedie. Žurnal24 main
Za urejanje dokumentov, narejenih v programih Word, Excel in PowerPoint, ne potrebujete lokalno nameščenega programa Office.

Vodilni proizvajalec programske opreme na svetu Microsoft je javnost razveselil s spletno različico programa Office (za zdaj še različica beta), ki podpira delo z dokumenti, narejenimi v programih Word, PowerPoint in Excel. Tako lahko dokumente shranjujete kar na splet, do njih dostopate s katerekoli lokacije, jih delite z drugimi uporabniki, vnašate sestanke v urnike ...
Za prijavo na beta različico Office Live Workspace boste potrebovali le Windows Live ID – aktiven MSN Hotmail, MSN Messenger ali Microsoft Passport račun.



Google uporabnikom ponuja Google Docs
Ustvarjanje in urejanje dokumentov na spletu ponuja tudi največji spletni iskalnik na svetu Google – njegova aplikacija se imenuje Google Docs in je za zdaj še različica beta. Z njegovo pomočjo boste lahko delali z dokumenti, ki so ekvivalentni Microsoftovemu Wordu, Excelu in PowerPointu. Za dostop do Google Docs beta se boste morali registrirati ali pa uporabiti uporabniško ime in geslo, s katerima se prijavite v GMail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.