Slovenija
24 ogledov

Ko je zastonj, 60 odstotkov več

Simobil Žurnal24 main
Simobil. Za rojstni dan zastonj prenos podatkov med 15. in 16. uro še do 8. aprila.

"Odziv naših uporabnikov je izjemen. Že v prvih dnevih se je količina prenesenih podatkov med 15. in 16. uro popoldan v primerjavi s povprečnimi dnevi povečala za skoraj 60 odstotkov, količina prenešenih podatkov pa se vsak dan še poveča," pravijo na Simobilu.

Ob 15. obletnici podjetja vsem naročnikom od 25. marca do 8. aprila med 15. in 16. uro ponujajo zastonj prenos podatkov brez omejitev.

Mazejeva drži absolutni rekord

Absolutni rekord prenesenih podatkov v eni uri je bil med nastopom Tine Maze na letošnjih olimpijskih igrah, a kot pravijo na Simobilu, so se temu rekordu že tretji dan akcije precej približali.

Da bi naročniki določenih paketov ali naročniki na določenih lokacijah bistveno bolj ali manj izkoriščali možnost zastonjskega prenosa podatkov, ne opažajo. "Brezplačni prenos podatkov uporabljajo v enakih deležih vsi, ki imajo pametni telefon ali tablico," pravijo.

Pri Simobilu ima pametni telefon že več kot 70 odstotkov uporabnikov, količina prenesenih podatkov pa se je v zadnjih treh letih povečala za skoraj štirikrat.

Komentarjev 8
  • Alvoxy 14:50 31.marec 2014.

    Tudi sama sem šla stran od Simobila. Pošteno bi me bilo sram, da bi imela takšnega oderuškega operaterja, ki ti za zvestobo ponudi eno uro zastonj prenosa podatkov. ne vem kaj so razmišljali na Simobilu ko so se odločali kako ...prikaži več nagraditi zveste naročnike za svoj praznik. Če je to darilo potem pa...

  • Mitoka 11:30 31.marec 2014.

    Spet plačan članek da se naredi malce reklame. Kir nateg Simobila, svojim zvestim naročnikom za RD dajo v uporabno zastonj prenos podatkov za eno uro in še to za borih 14 dni. Samo smejiš se lahko ko tole prebereš. Dokler ...prikaži več je šlo so nas vlekli za nos, mene k sreči ne več. Rajši ne bi dali nič kot pa tole urco zastonj. Kdo pa te ima časa srfat med 15.00 in 16.00 uro??? Brezposleni...

  • maresem 11:05 31.marec 2014.

    simobilček tala minuse :-) Nič ti ne pomaga... so seronje in pika.