Slovenija
17145 ogledov

Grozljiv prizor iz Kočevja: Z avtom namerno zbil medveda

medved
1/2
zajem zaslona
Na spletnih omrežjih se je znašel posnetek nočnega dogajanja na eni izmed ulic v Kočevju, ko je neznanec snemal lov za medvedom in namerno trčil vanj.

Na spletnih omrežjih se širi posnetek neznanega voznika avtomobila, ki je ponoči na eni od ulic v Kočevju preganjal večjega medveda in nato vanj namerno trčil z vozilom.

Na PU Ljubljana so nam potrdili, da so "bili seznanjeni o dogodku, ki naj bi se zgodil danes ponoči na območju Kočevja. Policisti zoper znano osebo nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja s poglavja zoper okolje, prostor in naravne dobrine."

Kot so še dejali na PU Ljubljana bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo. O dogodku so bili obveščeni tudi drugi pristojni organi.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 11
  • Carbon 20:49 23.oktober 2021.

    20 let resta brez izgovorov adijo svoboda!

  • Kirka 20:23 23.oktober 2021.

    Največja napaka je bila narejena, ko je iz EU (tam so itak sami biseri modrosti) prišel nalog, da se iz gozdov odstranijo mrhovišča. Prej so se medvedi zadrževali v globokih gozdovih, ki jih imamo na našem koncu na pretek, sedaj ...prikaži več pa hodijo po hrano na obrobje mesta in po okoliških vaseh. Ker so se v zadnjih desetletjih nenormalno razmnožili (ni pravilnega vzdrževanja populacije, včasih je lovcem to uspevalo), imajo tudi premalo življenjskega prostora. Je enako kot pri ljudeh.

  • ico8 19:44 23.oktober 2021.

    Ce bi jih odstrelili toliko kot bi jih morali za normalno stevilcno kontrolirano stanje, se ne bi dogajale te in se veliko drugih nezgod. Ne vem pod katerim kiklicam se skrivajo zeleni junaki in sploh se tisti zivaloljubimci, ki nasprotujejo ...prikaži več zmanjsanju stevilu medvedov in rdece divjadi. Potrebno jih je zvabiti na demonstracije in vse skupaj pognati v kocevske in ostale gozdove- VSE NAMAZANE Z MEDOM!!!!