Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Vlamljajo po tekočem traku

Žurnal24 main
S Policijske uprave Celje poročajo o več vlomih v objekte. Poskrbite, da nepridipravom ne olajšate dela.

V Šentjurju je včeraj neznanis storilec v hišo vlomil skozi okno na zadnji strani hiše. Prostore je preiskal ter odnesel nekaj zlatnine in gotovine. Na območju Šentjurja, natančneje v Dolah, so včeraj obravnavali še dva vloma v stanovanjski hiši. V nobenem primeru ni storilec ničesar odnesel. Neznanec je vlomil tudi skozi balkonska vrata v hišo v Kotljah in odnesel nekaj kosov zlatnine.

V Trnovljah pri Celju so policisti obravnavali vlom v skladišče avtohiše. Pogrešajo 25 zimskih pnevmatik različnih proizvajalcev in različnih dimenzij. V Stopčah pri Grobelnem pa so ponočni n neznani storilci vlomili v prostore podjetja. Odnesli so več bakrenih kolutov, za nameček pa ukradli še vozilo podjetja Citroen Jumper. Lastniki po prvih ocenah povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 evrov.

Policija svetuje, da lastniki poskrbijo za preventivo in si v primeru ropa poskušajo zapomniti čim več podrobnosti, ki bi policiji lahko pomagale pri iskanju nepridipravov. Na kaj vse ne smete pozabiti, si lahko preberete v članku Preden udarijo, vas opazujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.