Slovenija > Črna kronika
4288 ogledov

To so posledice tragične prometne nesreče

huda prometna nesreča PGD Slovenj Gradec
Na območju PU Celje sta se včeraj zgodili dve hudi prometni nesreči. V eni je 81- letna oseba izgubila življenje.

V sredo okoli 14.30 se je pri Mislinjski Dobravi v občini Slovenj Gradec zgodila huda prometna nesreča z udeležbo treh vozil, v kateri je ena oseba umrla, še najmanj tri so bile ranjene. Policija je danes pojasnila, kaj se je zgodilo.

prometna nesreča Ozeljan Slovenija Huda prometna nesreča: Trčila tri vozila, ena oseba umrla

81-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil v smeri Slovenj Gradca, je iz neznanega razloga zapeljal v levo. Ko je zapeljal na nasprotni vozni pas, je trčil v osebno vozilo, ki ga je pravilno vozil 34-letni moški. Vanj je nato od zadaj trčila 43-letna voznica.

Na kraju nesreče je zaradi hudih poškodb umrla 81-letna sopotnica v vozilu povzročitelja, ki je zaradi nesreče hudo poškodovan. 

Druga udeleženca sta bila ob trčenju lažje poškodovana, prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki, stari 31, 43 in 11 let. Tri poškodovane so reševalci oskrbeli in jih prepeljali v slovenjgraško bolnišnico.

Gasilci PGD Slovenj Gradec in Turiška vas so iz vozil rešili ukleščene osebe, odklopili akumulatorje vozil in počistili razlite tekočine.
 

Danes, 14.4.2021 smo posredovali na hudi prometni nesreči. Ob 14:24 je na glavni cesti Slovenj...

Objavil/a PGD Slovenj Gradec dne Sreda, 14. april 2021


Na območju PU Celje pa se je včeraj zgodila še ena huda prometna nesreča. Okoli 16.30 ure izven naselja Pečovnik v Celju, je 72-letni voznik motornega kolesa, ki je vozil po kolesarski stezi iz smeri Laškega proti Celju, trčil v pešca, ki je po kolesarski stezi hodil v isti smeri. V trčenju sta se oba hudo poškodovala.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.