Slovenija > Črna kronika
56 ogledov

Posneli prerivanje, ki je vodilo do umora

Hrvaška policija Žurnal24 main
Hrvaška policija se je v povezavi z nedeljskim umorom 25-letnega motorista osredotočila na dva slovenska motorista z Jesenic.

Policija je pridržala pet članov slovenskih motorističnih klubov El Diablo in Fire Starters, in sicer iz Krškega, Hrastnika, Novega mesta in z Jesenic. Kot piše Novi list, česar sicer še niso uradno potrdili, za umor najbolj sumijo 25- in 31-letnega motorista z Jesenic.

Novi list je v ponedeljek v opisu nasilnega dogodka, ki se je zgodil v noči na nedeljo na srečanju kluba motoristov, navedel, da je slovenski motorist brez pravega razloga napadel 25-letnega Porečana Aleksandra Vidnjevića. Ta se je z družbo zabaval ob morju, pri tem pa naj bi po naključju z vodo poškropil tudi slovenskega motorista.

Umorjeni oče dveh otrok

Slednji je po besednem in telesnem obračunu odšel po nož in z njim dvakrat zabodel 25-letnika, ki je v nedeljo zgodaj popoldne v puljski bolnišnici podlegel poškodbam. Umorjeni je bil zaposlen kot voznik gliserja v turističnem naselju Lanterna, poročen in oče dveh otrok, danes še navaja reški časnik.


Organizatorji srečanja, motoristični klub Indians, so ob tem sporočili, da so se zaradi umora odločili, da ne bodo več pripravljali prireditve, ki so jo organizirali 16 let.

Komentarjev 19
  • spider1395 22:06 14.julij 2012.

    ti se mas za slovenca pa se slovnice ne poznas in taki kot ti komentirajo po netu kjer edino alhko svoje komplekse zdravijo

  • sanita 19:51 11.julij 2012.

    pyer...slovnica,hm...a je pomembna??,,Zdi se mi,kako ne! Pomembno je dejstvo,da se je ta svet,ta čas,ki ga živimo,zasukal,in pripeljal do takšnih ksenofobov,ki ne ločijo več žita od plevela,žal! Vsi,vsaka ex država(oziroma delček bivše države,ki se je imenovala Jugoslavija),ima plevel v še tako ...prikaži več blagorodnemu žitu! Vsak dan se dogajajo umori,zlorabe otrok,zlorabe žensk,posilstva,...ne da se mi več naštevati,ker mi že na bruhanje gre,žal...Želim povedati le to,kako so vsepovsod okrog nas,ne glede na to,kdo so,in kje so njihove korenine(lahko južnjak,lahko pa tudi rojak Slovenec,ki je pravtako južnjak,pa če se upira temu ne vem koliko:-)) ) so zveri...četudi sem mnenja,kako nobena žival in ne zver,ni sposobna tako velike krutosti,in zla,ki jih premore rasa,imenovana "ljudstvo"

  • Alpin 09:02 11.julij 2012.

    Zanimivo bi bilo videti statistiko storilcev kaznivih dejanj po nacionalnosti.. Sicer pa ne vem zakaj bi delal raziskave, če je pa vsem jasno, da 90% vsega sranja naredijo trenerkarji. Bistra, ne boš verjela, kako se šele nam nekateri gravžajo/te!