Slovenija > Črna kronika
962 ogledov

Pod vplivom alkohola drvel 180 km/h, v avtu pa dva otroka!

radar prehitra vožnja na gorenjski avtocesti
1/2
PU Kranj
Gorenjski policisti so v nedeljo ujeli dva voznika, ki sta občutno prekoračila najvišjo dovoljeno hitrost, pri tem pa kršila še druga prometna pravila.

V nedeljo zjutraj so ob 7.38 na odseku Kranj vzhod-Brnik ujeli 25-letnega voznika, ki je v smeri Ljubljane vozil s hitrostjo 218 km/h. Na tem odseku je omejitev hitrosti 130 km/h. 

Policisti so vozniku izdali plačilni nalog za 1.200 evrov in devet kazenskih točk. 

radar prehitra vožnja na gorenjski avtocesti | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Dva plačilna naloga in 19 kazenskih točk

Popoldne so ustavili 49-letnega voznika, ki je vozil v smeri Karavank. Na odseku Brezje-Radovljica je na delu ceste, kjer je omejitev 130 km/h, vozil s hitrostjo 180 km/h. Izkazalo se, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0,47 mg/l. "V avtomobilu so bili poleg njega še trije sopotniki, od tega dva otroka!" so zapisali policisti.

Vozniku so izdali plačilni nalog za prekoračeno hitrost v znesku 250 evrov in 3 kazenske točke ter plačilni nalog za vožnjo pod vplivom alkohola za 900 evrov in 16 kazenskih točk. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.