Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Po sporu na FB jo je ubila

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Spor, ki sta ga na Facebooku imeli Newyorčanka in dekle njenega brata, se je za drugo končal tragično. Dvaindvajsetletnica je morala umreti zaradi 20 dolarjev (slabih 15 evrov).

Vse skupaj se je po poročanju New York Posta začelo v nedeljo, ko sta se Kayla Henriques in dekle njenega brata, 22-letna Kamisha Richards, na Facebooku sprli zaradi dvajsetih dolarjev, ki jih je prvi posodila Richardsova.

Med dekletoma so na priljubljenem spletnem omrežju letele težke besede, končalo pa se je s Kaylinovo grožnjo, da bo s Kamisho iz oči v oči obračunala pred njenim odhodom v službo.

Kot je sporočila policija, je Kayla v ponedeljek okoli pol enajstih zvečer pristopila do 22-letnice in jo zabodla v prsi. Ta je utrpela tako hude poškodbe, da je kasneje umrla v bolnišnici.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Policija je žensko že priprla, pred sodiščem pa se bo morala zagovarjati zaradi umora druge stopnje.

Umorjena celo načrtovala zabavo za morilkinega otroka
Prijateljica obeh žensk je dejala, da je Henriquesova vedno potrebovala pomoč. "Včeraj je prišla do mene s prošnjo, ali ji za otroka (11-mesečnega sina, op. a.) posodim plenice," je dejala.

"Vedno je bila brez denarja. Kamisha ji je vedno pomagala in je celo načrtovala rojstnodnevno zabavo za njenega otroka."


Vse skupaj se je začelo s tem, ko ji je Kamisha posodila 20 dolarjev za plenice, še pravi prijateljica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.