Slovenija
19715 ogledov

27-letnega motorista domov več ne bo

Motor, motorist, prometna nesreča Policija
Počilo je popoldne okrog treh.

V Trnovljah pri Celju se je okoli 15. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 27-letni motorist. Kot so sporočili s policije, je v levem nepreglednem ovinku trčil v robnik in padel. Pri padcu se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. 

To je letošnja peta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

*Fotografija je simbolična

Nesreča v Srbiji Grozljivo Svet Huda nesreča: avto pod vojaško vozilo, pet mrtvih, tudi trije otroci Nesreča motorista Slovenija Slovenija Nova žrtev na naših cestah

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • atamama 06:49 23.september 2024.

    Vsaka smrt je preveč. Da pa se zgodi zaradi lastne neumnosti je pa neodgovorno do družine in prijateljev. Lahko bi bil na včerajšnji sončen dan še kakšen podoben članek, Relacija Ribnica-Lj, lepi ovinki, v glavnem polna črta. Kako se nam ...prikaži več bodo 3 motoristi zahvalili ko smo ob 16.30 ustavili vozila v obe smeri, da so oni lahko po sredini odbrzeli naprej? Da, 6-7 voznikov je zaradi 3 neumnih motoristov zviralo po bankinah. ''Ranljiva kategorija'' se reče? Ne objestna, neumna, neodgovorna !!!!!!!

  • Avatar Leon
    Leon 20:09 22.september 2024.

    Slovenija ni sposobna zgraditi dirkališča za adrenalinske odvisnike ,ki bi lahko bolj varno testirali svoje sposobnosti . Osrednja Slovenija ima toliko neizkoriščenih terenov ,kjer bi bilo možno zgraditi dirkališče . Kako daleč je Anderličevo dirkališče na Dolenjskem ?

  • Ender3 19:54 22.september 2024.

    Tragično, tragično. motoGP pa tako veselo oglašujejo. Glavna tema na Proplus kot, da drugega športa ne poznajo.