1 ogledov

S Starfuckerji bosta plesali ...

Starfucker
1/2
Kino Šiška
Konec novembra bo pestro v ljubljanskem Kinu Šiška. V četrtek, 24. novembra 2011, bo prvič pri nas nastopil vzpenjajoči se ameriški indie-hipster-pop bend Starfucker, družbo pa vam bo delal tudi Dominik Bagola s svojim prvencem. Izžrebali smo dva nagrajenca ...

Vstopnico  za četrtkov koncert v Šiški prejmeta Nika Perne in Tea Dežman. Čestitamo!

Portlandski bend Starfucker (STRFKR), novi varovanec prodorne neodvisne založbe Polyvinyl Records, bo v okviru evropske turneje promoviral svoj novi album.

Če fantje na papirju izstopajo s svojim provokativnim imenom, se v živo vtisnejo v spomin predvsem s plesno razgibanimi ritmi in t.i. melodičnimi hook-i, obenem pa slovijo kot nepredvidljivi (samo)ironiki s precejšnjo mero humorja, ki se na odru nemalokrat pojavijo v ženskih opravah ali presenetijo kako drugače.

Njihov nalezljivi pop, ki gre hitro v uho, je pospremil njihov drugi in obenem prvi album Reptilians. Ta se v liričnem smislu ukvarja predvsem s smrtjo in koncem sveta, kar sta dve tematiki, ki sta se v mislih tekstopisca Josha Hodgesa prepletali po smrti njegove babice. Kljub temu plošči presenetljivo uspe, da ni niti malo depresivna, kar boste lahko preverili v Kinu Šiška, kjer boste lahko prisluhnili tudi Dominiku Bagoli in njegovemu prvencu Balladero Club Deuce.

Po mali dvorani se bo tako vile melanholično bluzovske vibracije epskih balad, ki se valijo v pol-maratonskem sprehodu čez 12 avtorskih komadov s klavirsko začrtanim jedrom.

Cena vstopnice v predprodaji znaša deset evrov, osem za dijake, študente in upokojence, na dan koncerta pa boste zanjo odšeli 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.