Popotnik
1775 ogledov

Ste za doživetje po Notranjskem regijskem parku?

cerkniško jezero epa
Bi se želeli naučiti kaj novega o kraških čudesih, ali opazovali ptice? Morda bi vam bolj ustrezala pravljica o nastanku Cerkniškega jezera med veslanjem s kanujem? Ali pa kolesarjenje po Rakovem Škocjanu?

Vse to bo možno tudi v letošnji sezoni v Notranjskem regijskem parku, kjer so ponovno poskrbeli za pester nabor vodenih aktivnosti. Te so obiskovalcem na voljo vsako soboto in nedeljo. Zbor je na parkirišču na Dolenjem Jezeru (Cerknica) ob 10. uri dopoldan.

Klevevž ideja za izlet Popotnik Neverjetno, kaj vse v sebi skriva Slovenija

Na vodenih izletih boste lahko opazovali in poslušali ptice, se naučili preživeti v naravi, raziskovali gozdove, veslali po jezeru, poslušali mite in legende, pohajkovali in kolesarili po Rakovem Škocjanu ter odkrivali živi svet okrog nas. 

Vodenje je bilo prejšnja leta brezplačno, saj je bilo financirano iz evropskega projekta LIFE Stržen. Od letošnjega leta dalje so dogodki plačljivi, cene doživetja so v povprečju od 10 do 15 evrov, s popusti za otroke in družine. V ceni aktivnosti so vštete dodatne storitve, kot so izposoja rekvizitov, malica, praktično darilo. Celoten seznam aktivnosti, ki vas čakajo med poletnimi vikendi, najdete na spletni strani Notranjskega regijskega parka, kjer piše tudi, če so zaradi slabega vremena dogodki slučajno prestavljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foto Tomy (@foto_tomy)

jama Pekel čarobno Popotnik Ste že obiskali ta kraški čudež na Štajerskem? Otrok in hoja ste jih že obiskali? Popotnik Tako neverjetne tematske poti ponuja Slovenija
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice