Magazin > VIP
5449 ogledov

Zvezdnik kričal in se nato vrgel čez ograjo

Daniel Küblböck
Javili so se očividci z novimi informacijami.

Na dan prihajajo nove informacije o dogajanju na križarki Aidaluna, s katere je v nedeljo zjutraj v morje pred Kanado skočil nemški pevec Daniel Küblböck, ki je zaslovel s šovom Deutschland sucht den Superstar, v katerem je zasedel 3. mesto, in nato s pesmijo You drive me crazy zabeležil velik uspeh.

Mediji so sprva poročali, da je vse potekalo zelo hitro in mirno. 33-letnik naj bi mirno stopil iz svoje kabine in šel naravnost do ograje ter brez oklevanja skočil v vodo.

Tisti, ki so videli, kako je tistega usodnega jutra stopil iz svoje kabine, pravijo, da ni bil videti dobro. "Morda je bil celo poškodovan. Obstajajo viri, ki pravijo, da je relativno hitro stekel proti ograji,“ je povedal RTL-ov strokovnjak za potovanja Ralf Benkö, ki ne verjame, da bi pevcu lahko kdor koli pomagal. "Na krovu je bilo več sto kamer. Če bi ga kdo videl, bi mu pomagal,“ je prepričan.

Večer pred svojo smrtjo je bil Daniel zelo čustven, veliko se je menda tudi razburjal. Po večerji je oblečen v ženska oblačila s prijatelji popival v baru, okoli 2. ure zjutraj pa šel v svojo kabino. Kratek čas zatem je njegova soseda slišala, kako se je zadrl: "Prerezal si bom žile.“ O tem je takoj obvestila člane posadke. Ko je eden od njih pogledal v kabino, zvezdnika ni bilo več v njej.

Kaj točno se je na križarki dogajalo, ugotavlja kanadska policija, ki je o tem primeru povedala le, da so prepričani, da se ni zgodil zločin.

O slavnem Nemcu sicer kroži veliko govoric. Med drugim naj bi se panično bal zaključnega izpita na igralski šoli, na kateri naj bi nanj izvajali mobing.

Daniel Küblböck Magazin Na dan prihajajo nove tragične podrobnosti zvezdnikove smrti
Komentarjev 2
  • perhan63 08:53 14.september 2018.

    en zblojen pederajsl manj