Magazin > VIP
2693 ogledov

Na dan prihajajo nove tragične podrobnosti zvezdnikove smrti

Daniel Küblböck Instagram
Na dan prihajajo novo informacije.

Nemški pevec Daniel Küblböck, ki je zaslovel z resničnostnim šovom Deutschland sucht den Superstar in je v zgodnjih nedeljskih urah pred obalo Kanade skočil s križarke, se je mrzlično pripravljal na zaključni izpit na igralski šoli v Berlinu.

Kot je znano, je 33-letnik pred nekaj tedni javno potožil, da so nad njim na tej šoli izvajali mobing. 

Bild piše, da bi moral Küblböck zaigrati v gledališki igri Unschuld, v kateri glavna junakinja Rosa izgine v morju. Zadnji stavek gledališke igre se glasi: »Odšla je v prihodnost.« Časnik se zato sprašuje, ali je zvezdnik svoje življenje zaradi igre končal s skokom v hladno vodo. Pred kratkim je namreč na Instagramu z imenom Rosa odprl nov profil, svoje zadnje dni pa je na križarki preživel v ženskih oblačilih. 

Danielu so v igri sicer podelili vlogo transvestita Aurore. To vlogo dobro pozna nemška igralka Christina-Maria von Gusinski. Tudi ona se je morala vanjo preleviti na zaključnem izpitu. »Obe vlogi sta polni nasilja. Enemu od likov odrežejo roke, noge, jezik in penis. Aurora pade v krizo, ko jo zapusti dekle,« pravi Christina-Maria von Gusinski, ki je ob tem opozorila na veliko nevarnost igralskega poklica. »Če si talentiran in se lahko 100-odstotno vživiš v vlogo, potrebuješ dobrega učitelja, ki te bo s pravimi metodami spravil v to stanje in tudi iz njega. Če te metode ne obvladaš, lahko pride do psihičnih težav.«

Küblböck naj bi imel duševne težave in se panično bal izpita.

Reševalci so sicer že prekinili iskanje. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.