Magazin > VIP
31586 ogledov

Zvezdnica verjetno ne bo vesela, da so te fotke prišle v javnost

Heidi Klum
1/5
Profimedia
Pred paparaci nima miru niti na počitnicah.

Pred dnevi so paparaci Heidi Klum na Sardiniji ujeli zgoraj brez, sedaj pa so v javnost prišle še te nerodne poze, v katerih je počivala na ležalniku. 

Heidi in njen mož Tom Kaulitz sta temperaturo dvigovala tudi, medtem ko jo je čutno mazal s kremo za sončenje. Posebno pozorno je namazal ženino zadnjico, da je ne bi opeklo. Celo po kotičkih, ki jih sonce verjetno ne doseže. Zaljubljeni par na počitnicah spremlja Heidijina hči Leni Klum, ki je na vročem sardinskem soncu prav tako razkazovala svojo vitko postavo, v družbi srčnega izbranca Arisa Rachevskyja, od katerega ne more umakniti rok.

Heidi Klum | Avtor: Profimedia Profimedia

Da imata Heidi in Tom tudi po petih letih zakona pestro spolno življenje, lepotica ne skriva. V podkastu "Call Her Daddy" je februarja letos brez dlake na jeziku spregovorila o svojem spolnem življenju. Med drugim je tudi razkrila, da je njena hči Leni pred leti našla omaro, v kateri so bile njene seks igračke. Leni je njene besede potrdila. "Pomislila sem: 'Mami, kaj je to?' Sanjalo se mi ni, kaj sem našla," je povedala mladenka in dodala, da je bila Heidi zelo jezna nanjo, ko je izvedela, da je brskala po njenih intimnih stvareh. 

To pa ni bila edina pikantna informacija o njenem spolnem življenju, ki si ga s soprogom Tomom, ki je 16 let mlajši, rada popestrita tudi z lepotičinim vibratorjem, ki mu pravita "čarobna palica". Seks tudi zaradi njega traja več ur, se je pohvalila. "Kadar se spolnosti predajaš več ur, si seveda želiš doživeti različne stvari," je povedala. 

Voditeljica jo je nato še enkrat vprašala: "Več ur?" "Ja, ženskam je lažje kot moškim. Oni potrebujejo več moči," je dejala in dodala: "Skrivnost leži v tem, da se zadržijo in ne doživijo orgazma. Potem zdržijo dlje. Veliko moških tega ni zmožnih." Njen Tom je menda mojster v tem, zato Heidi tudi pravi, da je imela možnost preizkusiti veliko "klobas", a najboljše so menda nemške ...


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice