Magazin > VIP
59214 ogledov

Tako kot slavna mama, se tudi hčerka predaja strastem vsem na očeh!

Leni Klum
1/5
Profimedia
Paparaci je prav nič ne motijo.

20-letna Leni Klum je s svojim fantom, Arisom Rachevskyjem, minuli vikend na sardinski plaži poskrbela za pravi mokri šov. Lepotice paparaci niso prav nič motili, saj je bila vsa njena pozornost namenjena izkazovanju strasti svojemu fantu Arisu. Z objemi in poljubi, ki jim ni bilo videti konca, sta nedvomno dokazala, da je njuna romanca še tako vroča kot na začetku. 

Leni je hčerka ene najlepših manekenk, Heidi Klum, in enega najbogatejših Italijanov, Flavia Briatoreja. Že kot dojenčica je polnila rumene medije, saj sta se Heidi in Flavio razšla še pred njenim rojstvom, kasneje pa jo je posvojil Heidin takratni soprog, pevec Seal, ki jo je tudi vzgajal. 

20-letna lepotica gre po maminih stopinjah, saj je že polnila naslovnice mnogih revij. Poleg tega tudi študira, in sicer notranje oblikovanje. Njena mama je leta 2023 za People povedala, da je nanjo zelo ponosna, saj uspešno usklajuje študij in manekenstvo, kar ni lahko. Leni je v preteklosti tudi odkrito spregovorila o svojih težavah z aknami in svojim vrstnicam sporočila, da naj se sprejmejo takšne, kot so. 

Na Sardiniji pa s svojim srčnim izbrancem Tomom Kaulitzem uživa tudi Heidi. Tudi onadva se nista pustila motiti, Tom jo je namreč po zadnjici čutno mazal s kremo za sončenje, v enem trenutku pa si je Heidi slekla tudi zgornji del kopalk in pokazala svoje zavidanja vredne prsi, ki si jih lahko ogledate TUKAJ.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Zvono 08:37 29.junij 2024.

    Em. P. nikakor ne more iz svoje kože - ne gre brez besede "lepotica" v vsakem članku. Ženska ni nič posebnega, dlani in prste pa ima kot okostnjak.

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 19:23 26.junij 2024.

    Slava gor ali dol. takih lepotic in še lepših kot je kot je Leni Klum jih je pa svetu na tone. Leni je čedno dekle , toda če ne bi bila hči slavnih staršev , bila samo še eno čedno ...prikaži več dekle v množici čednih deklet . Ne več in ne manj.

  • 4krogci 16:45 25.junij 2024.

    Pac jabolko ne pade dalec od drevesa…uprasanje je pa samo kolkrat sta ze oblezale na hrbtu z istim modkim al pa istocasno na isti postli!

Sorodne novice