Magazin > VIP
107 ogledov

Zvezda X Factorja ima domači pornič

Tulisa Contostavlos FameFlynet
Na splet je pricurljal domači posnetek seksa, v katerem nastopa članice žirije britanskega X Factorja Tulisa Contostavlos.

Svet slavnih je dobil še en domači pornoposnetek zvezdnice. Britanska pevka in igralka Tulisa Contostavlos je tudi sama odkrito priznala, da v šestminutnem domačem porniču, posnetem s kamero na telefonu pred dvema letoma, nastopa prav ona.

Nekdanja sodnica britanskega šova X Factor je razkrila, da je posnetek posnela z nekdanjim fantom, Justinom Edwardsom, s katerim sta bila skupaj in narazen od njenega 17. do 21. leta. Čeprav so jo prijatelji svarili, da bi Justin lahko njune intimne trenutke objavil, ni verjela, da bi storil kaj takega. "Nisem si mislila, da lahko nekdo, ki si ga nekoč ljubil, naredi nekaj takega. Zelo mi je težko. To je nekdo, ki sem ga imela rada, in ne morem verjeti, da je storil to. Verjetno gre za denar. Zdaj ne morem narediti nič več, vendar sem želela pojasniti svojo plat zgodbe," je zaključila zvezdnica, ki je svoje pojasnilo objavila prek spletnega videa.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.