Magazin > VIP
90230 ogledov

Znana Slovenka se kesa za pretekle dogodke: Ne morem dobiti partnerja

Aneta Andollini Voyo
Povprašali smo jo, kako gleda na preteklost.

Aneto Andollini poznamo iz resničnostnih šovov, kot sta Kmetija in Survivor, pred kratkim pa smo pisali o tem, kako je doživela poseben trenutek v svojem življenju, več lahko preberete TUKAJ.

Na televiziji se je dokazala predvsem s svojo borbenostjo in neustrašnostjo. Poklicali smo jo in jo povprašali, kako na to gleda danes.“Res je, bila sem zelo eksplozivna, ampak če sedaj gledam na to, sem bila rahlo neumna, preveč sem si upala, preveč sem hotela ustrezati. Dandanes sem bolj usmerjena vase, v svoj napredek, v svojo rast, kajti nikoli pravzaprav ne boš ustrezal čisto vsem, “ je povedala. “Veste, to, da sem bila v dveh resničnostnih šovih, je vplivalo tudi na moj odnos z moškimi. Težko najdem partnerja, ker me vsi gledajo kot objekt poželenja in kot nekoga iz televizije, vendar pa se za vso to borbenostjo skriva krhka oseba, ki je sama vzgajala otroke in jih pripravljala na to, da se ne obremenjujeta s tem, kaj o meni pišejo mediji.”

Spomnimo, da je bila Aneta pred kratkim obsojena na enoletno pogojno zaporno kazen s triletno preizkusno dobo, saj je v hrvaškem Poreču povzročila prometno nesrečo in lažje telesno poškodovala policista. Takrat je za Žurnal sicer povedala, da so vsi mediji pisali, da je bila pijana, a je bil v resnici za nesrečo kriv telefon. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Avatar pantani
    pantani 06:55 26.junij 2023.

    WTF?!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:39 25.junij 2023.

    Uboga duša! Ubogi otroci ob taki mami!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:25 25.junij 2023.

    Če pogreša partnerja naj si ga nabavi v sex shopu. Ta ji ne bo ne ugovarjal, ne zameril, za po vrhu pa lahko reši še kakšnega naključnega naivneža, ki bi ji kdaj po nesreči prekrižal pot...

Sorodne novice