Magazin > VIP
10273 ogledov

Objokana Aneta: "Ti dogodki te močno zaznamujejo"

Aneta Andollini Instagram
Aneta pravi, da čas beži hitro in da je treba uživati v lepih trenutkih.

Aneta Andollini, resničnostna zvezdnica, ki jo poznamo iz šovov Survivor in Kmetija, je te dni doživela nov mejnik v življenju - njen sin Lejs Tai je na valeti slavil zaključek osnovne šole. Aneto smo povprašali o občutkih in odgovorila nam je: “Zelo sem čustvena in solzna, saj te tovrstni dogodki zares zaznamujejo. Čas beži hitro in na koncu nobena jeza ali prerekanje nista važna. Za srečo je potrebno le malo in mi smo srečni.” Glede na pretekle zdravstvene težave hčerke Tie Alexis (o tem smo pisali TUKAJ) te skupne trenutke zato še bolj ceni. 

 | Avtor:

Pred njo je sicer težje obdobje, saj sta oba otroka pubertetnika in se neprestano prepirata. “Haha, saj sem kot en policist med njima,” se pošali Aneta. “Ponosna sem tako na svoja otroka, ki ne pijeta, ne kadita, še ne hodita ven, kot tudi nase, da sem zmogla to težko obdobje in da sem sama z njima.” Ob tem doda, da se o vseh stvareh veliko pogovarjajo, da radi potujejo in da gredo na izlete. 

Aneta je sicer kar redno tarča medijske pozornosti. Nazadnje smo pisali o tem, da je za prometno nesrečo v Poreču dobila enoletno pogojno zaporno kazen s triletno preizkusno dobo, kaj pa je Aneta o tem komentirala, lahko preberete TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice