Magazin > VIP
15834 ogledov

Nočna mora: Znana Slovenka postala ujetnica v Dubaju

Tina Gaber Instagram
Kaj se dogaja s Tino Gaber, so se zadnje dva tedna spraševali njeni sledilci na Instagramu …

Nekdanja misica, danes lobistka, Tina Gaber se je za prvomajske praznike s sestro in prijateljico odpravila na počitnice v Dubaj, ki pa se za dekleta niso odvila po pričakovanjih. Ko so se pred odhodom testirale na koronavirus, je bila Tina sestra pozitivna, kar je bilo veliko presenečenje, saj je korono prebolela ravno pred mesecem dni. Dekleta so tako opravila še en test, ki pa je bil negativen, a to ni bilo dovolj, da bi se izognile karanteni. Tako so deset dni preživele v hotelu in se po začetni paniki imele prav lepo.

Kaj storiti, če se ti kaj podobnega zgodi v tujini in na koga se obrniti, Tina razkriva v Instagram videu z naslovom Ujetnice v Dubaju. Tina je med drugim tudi opisala, kako so njeno sestro Uršo skoraj odpeljali v "bolnišnico groze" in kako so jih na slovenski ambasadi le prestrašili, namesto, da bi jim bili v oporo in pomoč. Menda pa niso edine Slovenke, ki so zaradi karantene obtičale v Dubaju, številnim se je menda zgodilo celo to, da jih iz Dubaja niso spustili tudi po tri tedne, saj so bili po karanteni še enkrat testirani in še vedno pozitivni. 

Komentarjev 3
  • JZekspert 23:28 13.maj 2021.

    Ja, že 10 dni ne spim, ker me tako skrbi.... pa kje je vendar ta Tina Gaber? Je morda ujetnica v Dubaju? Kako naj se pomirim?? Mi lahko kako pomagate? Ne boste verjeli, potem se je zgodilo - tole! Kliknili ...prikaži več smo, toda ta novica je nekaj takega kot korona... muahahaha.

  • evelux 12:55 13.maj 2021.

    Je bilo potrebno nekam rinit ... sedaj naj bo odgovorna in naj bo tiho .....a jo je kdo silil, da naj gre ..... posledice nosi sama ......

  • Avatar crusader666
    crusader666 09:51 13.maj 2021.

    BMK!!

Sorodne novice