Magazin > VIP
2955 ogledov

Video: Tako poriva Dončić

luka dončić NBA.com/Twitter
Medtem ko se je zaradi nastopa za reprezentanco nanj spravil slovenski košarkaški vrh in se iz njega vsi norčujejo, da je mamin sinček, se on ne pusti motiti ...

Pred Luko Dončićem je ena najpomembnejših sezon v karieri, kot novinca v ligi NBA ga bodo preizkušali iz vseh strani. Kot da to ni dovolj velik stres, se spopada še z očitki iz domovine, ker se ne bo pridružil reprezentančnim tekmam. "Vem, da se vsi zavedate, da zame ni večje časti, kot igrati za mojo domovino. Moje misli so z vami. /…/ Eden mojih najpomembnejših dosežkov v življenju je biti del zmagovalne ekipe, ki je prva in edina prinesla zlato medaljo Sloveniji. Moj namen je biti eden izmed vodilnih členov v našo nadaljnji borbi za tekmovanje na elitni ravni. Naslednji mesec bom žal od daleč spremljal tekme in navijal," je pred kratkim sporočil na Twitterju.

A očitno to ni bilo dovolj, saj se v zadnjem času nanj zgrinjajo še očitki, da je mamin sinček in da se o ničemer ne odloča sam. A Dončić se več kot očitno ne da in svoje misli ter energijo vlaga v podvige, ki ga čakajo že zelo kmalu. Takole je na Twitterju objavil, kako skrbi za svojo fizično in kondicijsko pripravljenost. 

luka dončić Magazin Luka Dončić: Tako je potrdil, da je v zvezi

Da pa svojih korenin ni pozabil, je dogakal tudi letošnje poletje, ki ga je posvetil prijateljem iz Slovenije in svojemu dekletu Animariji Goltes, s katero imam menda precej vzponov in padcev, kar znajo povedati predvsen njuni Instagram prijatelji. Tam si včasih sledita, spet drugič ne in celo izbrišeta skupne fotografije. A vseeno je Luka Ano vzel s seboj v Ameriko, ona pa mu je na Instagramu zapisala romantično izpoved.

 

Ekipa da te skipa🙌🔝💯

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Komentarjev 3
Sorodne novice