Magazin > VIP
9591 ogledov

"Kaj pa je narobe s tem, če se dva malo potešita?"

Ula Furlan mediaspeed
Tudi s takimi, opolzkimi, sporočili se mora ukvarjati Ula Furlan Molk.

"Mam velik ku***" in "Lepe noge imaš. Mmm. Tvoje noge. Tvoji gležnji" s takimi sporočili se Ula ukvarja vsaj dvakrat na mesec, pa tudi s takšnimi vsebinsko malce bolj "bogatimi": "Pozdravljena. Sem poročen, imam družino, dva otroka, srečen sem, zadovoljen in se nikdar ne bi ločil. Bi te pa razvajal, tako finančno kot drugače. Če razumeš. Kaj pa je narobe s tem, če se dva malo potešita?"

Ula je o tem pisala v svoji nedavni kolumni, ki jo piše za spletni portal Mična in v kateri je želela opozoriti tudi na perečo tematiko tega, kako si na spletu brez zavor dovolimo čisto vse. Vse, česar si v realnem življenju ne bi. 

"Vsaka luštna punca je že kdaj v inbox dobila kakšno podobno sporočilo. Saj razumem, da si vsak želi najti svoje joške, ku*** in ljubezen, ampak vseeno sem želela malce opozoriti, da ta nivo res ni prijeten, če že drugega ne. Jaz recimo to vržem čez levo ramo, so pa ljudje, ki dobijo takšno sporočilo, pa tega niso vajeni, nimajo tako izoblikovanje samopodobe in tega ne vzamejo tako z lahkoto. Saj je super, da se na teh omrežjih družimo in povezujemo, a vseeno si želim, da bi imeli nek filter, tako kot ga damo čez Instagram fotografije, pa bi bilo življenje veliko lepše. Jaz razumem, da smo ljudje različni in ne pravim, da so te, ki tovrstna sporočila pošiljajo, kaj slabši, ampak realnost je drugačna in v realnosti se tako ne obnašamo, zakaj bi potem to počeli in dovolili na družabnih omrežjih? Seveda vsak dan dobim tudi ogromno prijaznih sporočil, kjer drug drugemu pomagamo in se povezujemo. Vsak teden mi po objavi moje kolumne na primer piše redna bralka, s katero predebatirava jezikovne in vsebinske lastnosti trenutnega zapisa, čeprav se v živo ne poznava. In ravno to so te mavrice življenja," nam je zaupala Ula. 

Komentarjev 6
  • nergač 12:40 09.april 2018.

    ana fetih in ula furlan pa nastane takole pisanje, ko človek ne ve, če je ženski svet res samo to, kar ti dve lahko producirata: opolzkosti, vaginalije in...

  • sasquatch 10:54 09.april 2018.

    Haha, ne se zajebavat! Mislim, da več tovrstnih sporočil dobi Angelca Likovič. Noge Ule Furlan... Naj se ta hvale željna dečva raje hlač drži... Če ne bi imela nekoč medijsko izpostavljene mame, se zanjo še vedelo ne bi. Pa spet ...prikaži več pridemo do otrok komunizma, ki se jih vlači po medijih na račun stare slave njihovih staršev.

  • kapibara1 08:41 09.april 2018.

    Če želi da se bo o njej pisalo, naj gre po materinih stopinjah...

Sorodne novice