Šport
580 ogledov

Lepotica iz sveta golfa tega ne zdrži več

paige spiranac Youtube
Američanka Paige Spiranac, ki uživa status najlepše golfistke na svetu, je spregovorila o negativnih učinkih spletnega ustrahovanja.

Paige Spiranac je ameriška golfistka, ki bolj kot z odmevnimi rezultati pozornost zbuja z objavami na družabnih omrežjih.

Razkazovanje zasebnega življenja na Twitterju, Facebooku, Instagramu in drugih platformah spletnega udejstvovanja ima lahko številne negativne posledice, kar je na svoji koži spoznala tudi 23-letna lepotica. 

Na tiskovni konferenci pred začetkom turnirja v Madridu je novinarjem v solzah priznala, da je zaradi verbalnih napadov in žaljivk zapadla v hudo depresijo. Američanki namreč očitajo, da si je pot med profesionalno elito utrla z videzom in da je njena prisotnost le marketinško orodje za povečevanje zanimanja za ženski golf.

Vsakodnevno je podvržena verbalnim napadom na spletu, prizaneseno ni niti njeni družini, zato se je odločila o tem javno spregovoriti. ''Pomembno je, da ljudje vidijo, kako njihove besede vplivajo name. Mislim, da so me starši lepo vzgojili in težko je, če jih ljudje napadajo zaradi mojih dejanj. Zapadla sem v depresijo, saj sem imela občutek, da sem ničvredna. Karkoli narediš, ni dovolj dobro. Ko govorijo, da sem slaba golfistka, slaba oseba ... podajajo sodbe, ki niso resnične,'' je povedala golfistka in opozorila na posledice spletnega ustrahovanja.

''Ljudje ne razumejo, kako težko mi je bilo. Spletno ustrahovanje je velik problem, a nihče ne govori o tem. Ni se lepo norčevati iz drugih ljudi. Ni pomembno, kako bom igrala v tem tednu. Upam, da bo moja zgodba rešila kakšno življenje, saj je veliko pomembnejših rečih od tega, ali se uvrstim naprej ali ne,'' je zaključila Američanka.

 

When you want it to be sweater weather but it's still hot where you live

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on Nov 4, 2016 at 8:14am PDT

 

When in Korea, take a selfie #thefaceofjetlag

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on Oct 16, 2016 at 6:36pm PDT

 

 

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on Aug 2, 2016 at 6:59pm PDT

 

Comics make me happy

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on Jan 11, 2016 at 8:24am PST

 

Being silly on this Sunday#bluesteel #fore #punny

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on Aug 2, 2015 at 10:07am PDT

 

I pushed it

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on Jul 22, 2015 at 7:28pm PDT

 
Komentarjev 1
  • prider 09:00 08.december 2016.

    Tipična iskalka pozornosti, videno po slikah.